Compartir és Beure !

T'agradaria compartir el vi amb gent com tu? A Vinus&Brindis creiem que el vi es gaudeix més si és compartit i si és amb gent afí, millor. Al Club trobaràs un grup de tast a la teva mida que voldrà compartir sessions de tast. Aquell vi que sempre has volgut tastar? Nosaltres trobem un grup que el vulgui tastar amb tu! Vols fer tastos a cegues? Nosaltres ens encarreguem!

Tot el que vulguis, al teu abast i amb gent com tu!

Ser membre del Club és gratuït. Nosaltres enviarem propostes de tast però volem que sigui una comunicació bilateral i que ens digueu que us interessa tastar, peticions especials, etc. Els grups assignats no són permanents, sempre que ho necessitis pots canviar de grup. Tampoc és obligatori venir als tastos ni se't penalitzarà en cap cas, entenem que no sempre es pot venir a tot.

Per donar-te d'alta, si us plau omple el formulari que trobaràs a continuació. Aquesta alta no és una llista de correu publicitari, només per les activitats del club i et pots donar de baixa automàticament en rebre els correus a la part inferior d'ells o trucant al 93 240 42 30.

 
Nom *
Nom